S19J Pro & power reply the bad crc...

Comments

3 comments

  • Official comment

    Hello, please check if the cable of PSU is loosen, or try to test it with a well-worked PSU.

    Comment actions Permalink

    which cable should I check? dual external power cable, from the outlet to the power supply? or is there some kind inside the power supply and I have to disassemble it to check?

    0
    Comment actions Permalink

    I have the same problem

     

    2022-01-05 17:27:14 temperature_monitor_thread start...
    2022-01-05 17:27:18 power type version: 0x0071
    2022-01-05 17:27:18 Enter sleep to make sure power release finish.
    2022-01-05 17:27:54 Slept 35 seconds, diff = 5.
    2022-01-05 17:27:54 set_voltage_by_steps to 1500.
    2022-01-05 17:27:56 power reply the bad crc, crc = 0x0191, crc_read = 0x9200
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[0] = 0x55
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[1] = 0xaa
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[2] = 0x06
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[3] = 0xff
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[4] = 0x83
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[5] = 0x09
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[6] = 0x00
    2022-01-05 17:27:56 read_back_data[7] = 0x92
    2022-01-05 17:27:56 Send power cmd(0x83) failed, retry 0
    2022-01-05 17:28:00 chain avg vol rise to 10.36
    2022-01-05 17:28:01 start up min temp by 75a = 13
    2022-01-05 17:28:01 set UART baud to 115200


    high-quality power supply, all contacts are normal
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.